Produktai:

400 g šaldytos tešlos iš pilno grūdo miltų
Kvietinių arba kukurūzų miltų pabarstymui
2 didelių smulkintų česnako skiltelių
½ stiklinės (85 g) pjaustyto mocarelos sūrio iš dalinai nugriebto pieno
¼ stiklinės trupinto parmezano
40 g vytinto kumpio
400 g pomidorų, perpjautų per pusę
½ stiklinės šviežių baziliko lapelių
1/8 šaukštelio grūstų raudonųjų pipirų

Gaminimas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių. Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą į maždaug 30 cm skersmens apskritimą. Kepimo skardą apibarstykite kukurūzų miltais ir paklokite ant jos picos pagrindą. Uždėkite ant jo likusius produktus. 

2. Kepkite picą orkaitės apačioje, kol sūris ištirps, o pagrindas taps traškus (maždaug 8 min). Supjaustykite picą į 8 dalis ir patiekite.

Viso: 318 kcal

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)