2 porcijos

Kaip gaminti:

1 stiklinė migdolų,
0,5 stiklinės saulėgrąžų,
1 šaukštas ciberžolės,
Maltų aitriųjų pipirų pagal skonį,
1 pomidoras,
sauja kalendros,
sauja krapų,
salotų lapų.

Kaip gaminti:

Jei manėte, kad tapę žaliavalgais turėsite pamiršti kiaušinienę, apsirikote. Siūlome žaliavalgiškos kiaušinienės receptą. Migdolus ir saulėgrąžas pamirkykite 3 valandas. Perplaukite, vandenį nupilkite. Suberkite maltą ciberžolę, aitriuosius pipirus ir viską sutrinkite trintuvu iki gana rupios masės.

Padažui smulkiai supjaustykite pomidorą, žalumynus ir viską išmaišykite. Tada sumaišykite viską iki vientisos masės, tačiau kad matytųsi žalia, geltona ir raudona spalvos. Išdėkite kiaušinienę ant salotų lapų ir apšlakstykite citrinos sultimis.

Patiekalą pagaminsite per 20 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)