Produktai:

2 svarainiai,
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus,
300 g morkų,
4 skiltelės česnako,
Saujelė krapų.

Kaip gaminti:

Svarainius supjaustykite šiaudeliais, morkas sutarkuokite burokine tarka, įdėkite išspausto česnako, įberkite jūros druskos, įpilkite alyvuogių aliejaus. Išmaišykite, apibarstykite krapais.

Jei norite, svarainius galima išvirti arba iškepti orkaitėje.

Patiekalo užteks 2 žmonėms, salotas pasigaminsite per 5 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją