Produktai:

1 kg braškių,
2 puodeliai salotų lapų,
1 šaukštelis medaus,
2 šaukštai mėtų lapelių,
1/4 raudonojo svogūno,
60 ml alyvuogių aliejaus,
1/2 stiklinės graikinių riešutų,
Jūros druskos, pipirų.

Kaip gaminti:

Braškes supjaustykite į keturias dalis, svogūnus – plonais žiedeliais. Riešutus sutrupinkite į mažus gabalėlius. Mėtas ir salotų lapus suplėšykite mažais gabalėliais. Viską sudėkite į gilią lėkštę, apšlakstykite aliejumi, apibarstysite druska ir pipirais.

Salotų pakaks 4 asmenims, jas pagaminsite per 15 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)