Gaminimo laikas: 15 min + 1 val. porcijos: 8

Jums reikės:

1 plono armėniško lavašo
150 g silpnai sūdytos lašišos
100 g jautienos
150 g tepamo sūrelio
2 raugintų agurkėlių
1 valg. šaukšto pjaustytų kalendros lapų (galima pakeisti petražolėmis) ir krapų

Darbo eiga:

Jautieną ir agurkus supjaustykite plonomis juostelėmis. Lavašą aptepkite tepamu sūreliu, apibarstykite žalumynais. Perpjaukite lavašą į 2 dalis. Ant vienos pusės sudėkite jautieną ir agurkus, tvirtai susukite, suvyniokite į plastikinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą.

Lašišą supjaustykite plonais gabaliukais ir sudėliokite ant likusio lavašo, palikę apie 10 cm pločio išorinį kraštą. Susukite vyniotinį, suvyniokite į plėvelę ir 1 valandai įdėkite į šaldytuvą. Per pikniką teliks nuimti plėvelę ir supjaustyti vyniotinius gabaliukais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją