Sviestas patepimui,
250 g padžiūvusios baltos duonos,
supjaustytos 3 cm dydžio kubeliais,
100 g mažų šokolado gabalėlių,
3 kiaušiniai,
40 g rudojo cukraus,
2 šaukštai romo,
125 ml grietinėlės,
500 ml pieno,
dar 4 šaukšteliai rudojo cukraus.
1. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių. Kepimo formą patepkite sviestu, suberkite duonos kubelius, tada šokolado gabalėlius.
2. Išplakite kiaušinius, 40 g cukraus, romą, grietinėlę bei pieną ir šiuo mišiniu apliekite duoną bei šokoladą. Į paviršių iškilusius kubelius paspauskite, kad pasidengtų pieno mase. Palaukite 20 min, kol įsigers, o tada pabarstykite likusiu cukrumi ir pašaukite į orkaitę.
3. Kepkite 40-50 min. Pudingas turi būti tvirtas, bet sujudinus vos vos drebėti. Leiskite atvėsti ir patiekite.
Skanaus!