F. Kirkorovo namų tvarkytoja atskleidė jo aistrą

 (26)
Jeigu į savo asmeninį gyvenimą įsileidi svetimą žmogų – auklę ar namų tvarkytoją, žinok, jog negalėsi būti tikras dėl paslapčių išsaugojimo.
© M.Siruso nuotr.

Na, nebent įtrauktum į sutarties punktą, jog darbuotojas privalo tylėti kaip žuvis net ir šeimininkui mirus dar kokius 100 metų.

Tačiau garsiems žmonėms skandalai, paskalos, išlindusios paslaptys ar dangstytos aistros net gali pasitarnauti populiarumui. Štai apie Rusijos scenos primadonos Alos Pugačiovos buvusio vyro aistrą prabilo televizijos kanalo „Ukraina“ laida „Žvaigždžių paslaptys“, praneša tvnet.lv. Laidos tema buvo garsenybių bei televizijos žvaigždžių silpnybės bei įpročiai, išlikę nuo vaikystės.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Pamatyk, kokioje pilyje A. Pugačiova su M. Galkinu augina dvynukus! (FOTO)
Paprastas būdas pagerinti seksualinį gyvenimą
Ką atneš 2014-ieji Arklio metai? Horoskopas pagal gimimo metus

Apie tai, ką mėgsta rusų estrados popkaralius, papasakojo Liudmila Doronina, Filipo Kirkorovo namų tvarkytoja. Ji atskleidė, jog Filipas dievina saldainius „Paukščių pienas“. Dainininkas apskritai mėgsta saldumynus ir visuomet nešiojasi saldainių.

Liudmila netgi papasakojo su visomis smulkmenomis, kaip Filipas mėgaujasi saldumynais. Pasirodo, saldainius dengiantis šokoladas jam nepatinka, jis valgo tik minkštimą. Scenos liūtui patinka braškių ir grietinėlės skonio įdaras.

Paskui laidoje pasisakė ir konditeris Aleksandras Selezniovas, bendradarbiaujantis su daugeliu žvaigždžių. Būtent šiam specialistui Filipas patikėjo užsakymą – pagaminti tortą jo 45-ojo jubiliejaus proga. Tortą konditeris papuošė didžiule karūna, o įdarą padarė iš paukščių pieno su nuga, chalva ir avietėmis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Skanios

Mokslininkas patvirtino – vyro neištikimybė simbolizuoja meilę žmonai (161)

Mokslininkas griauna mitą, kad neištikimybė yra blogis ir poros santykius šaldantis reiškinys.

Patiks net vyrams! Lengvai paruošiami lęšių burgeriai (3)

Šio patiekalo receptas maloniai nustebino ne tik mane, bet ir šeimos vyrus, kurie mėsą tikrai mėgsta. Tikrai pakankamai greitas ir paprastas receptas.

Kaip sunokinti avokadą per 10-15 minučių? (16)

Ruošiate meksikietišką vakarienę ar pakvietėte draugus sušiui, tačiau parduotuvėje radote tik pusžalius avokadus? Ne bėda.

Bulviniai blynai, kurie atbaidys visas ligas (29)

Šie blynai su didele doze česnako. Ši maža prieskoninė daržovė ne tik atbaidys visus virusus, bet ir siunčia sotumo signalus smegenims, taip sumažindama alkio jausmą.

Savaitgalio pietums - sultingi naminiai kibinai (33)

Labai senai gaminau šį patiekalą. Turiu netgi keletą receptų, bet darau pagal vieną. Jis man geriausias, niekada nenuvilia, visada žinau, kad kibinai gerai iškeps ir bus skanūs. Nulis rizikos.

5 skanūs ir maistingi receptai su avokadais (4)

Kokia avokadų nauda? Tai aukščiausios kokybės baltymų, geriausių riebalų ir maistingiausių angliavandenių šaltinis. Be to, šis vaisiaus - veiksminga priemonė kovoje su bloguoju cholesteroliu, skatinanti jį pasišalinti iš kraujo.

Efektingos detoksikacinės sriubos norinčioms sulieknėti (8)

Šios sriubos - tikra atgaiva skrandžiui po šventinio mišrainių maratono. Jas labai lengva paruošti, o be to jos labai skanios. Receptuose nurodyto kiekio užteks 2-3 dienoms, todėl jei atsispirsite tortams, kumpiams ir kitiems riebiems patiekalams, valgydamos šią sriubą tikrai numesite ne vieną kilogramą.

Subtilybės, kurias turi žinoti kiekvienas perkantis putojantį vyną (2)

Prancūziškas šampanas dažniausiai pirmauja putojančiųjų pasaulyje, tačiau nederėtų pamiršti ir Ispanijoje gaminamo cava, o Italijoje – vis labiau populiarėjančio prosecco.

Kaip gražiai patiekti silkę + 2 receptai (3)

Ieškote idėjų kaip originaliai ant šventinio stalo patiekti patiekalus su silke? Dalinamės skaniai ir gražiai atrodančiomis idėjomis.

Tokio skonio niekur nerasite: 4 burnoje tirpstantys salotų receptai, kurie papuoš jūsų stalą (3)

Jau sugalvojai, kokiais patiekalais papuoši žiemos švenčių stalą? Jei ne, siūlome išbandyti naujų ir skanių salotų receptų.

Dieviško skonio dietiniai sausainiai, kurie nudžiugins visus lieknėjančius (11)

Ką valgyti, kad nesustorėtum? Šį klausimą sau užduoda kiekviena moteris, ypač kalbant apie kepinius.

Mišrainė, be kurios neįsivaizduojamos šios šventės – privalote tai paragauti! (3)

Šios ryžių ir kepenėlių salotos yra turbūt vienas tų patiekalų, kurie tiesiog privalo būti ant jūsų šventinio stalo pasitinkant Ugningojo Gaidžio metus!

Šios salotos – milijoną kartų skaniau už „Silkę pataluose“ (29)

Jei manėte, kad „Silkė pataluose“ yra mišrainių karalienė, turime nuvilti. Populiarias salotas nukarūnavo šis receptas.

Lietuvių skonis kinta: jau nori ryklienos ir fontane plaukiojančių omarų

Keturių restoranų virtuvės šefas Montvydas Kazlauskas prieš prieš naujo restorano atidarymo šventę sutiko papasakoti apie besikeičiantį lietuvių skonį.

Patarimai, kaip išvengti duonos pelėsio namuose (1)

Dėl rudeninio oro ir jame tvyrančių bakterijų, dažnas namuose susiduria su nemalonia problema – supelijusia duona. Rudens drėgmė ir šildomos patalpos sukuria palankesnes sąlygas pelėsiui veistis ir plisti. Duonos ekspertas Tadas Aleknavičius pataria, kaip tinkamai laikyti duonos gaminius, kad šie nepelytų ir ilgiau išliktų švieži.