Žvėrienos kotletai su obuoliais grietinėlės padaže

Žvėrienos kotletai su obuoliais grietinėlės padaže
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite kotletų ingredientus, kad gautumėte vientisą masę, iš kurios suformuokite kotletus ir pakepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kad paruduotų. Baigę kepti apibarstykite šiek tiek prieskonių mišinio.

Pakepinkite keptuvėje svogūną, kol paruduos. Apibarstykite cukrumi ir sumažinkite ugnį. Sudėkite obuolių griežinėlius ir truputį pakepkite.

Paskui sudėkite prieskonius ir spanguoles, pakaitinkite dar porą minučių. Papuoškite šviežiais čiobreliais.

Pakaitinkite puode visus grietinėlės padažo ingredientus iki virimo. Sumažinkite ugnį ir patroškinkite 1–2 minutes.

Patiekite kotletus su obuoliais, padažu ir bulvėmis bei raugintais agurkais.

SKANAUS!

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Šerniena
150 ml Grietinėlė
3 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 vnt. Kiaušiniai
1 vnt. Svogūnai
1,5 šaukštas SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“
Obuoliai
1 šaukštas Sviestas
1 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Rudasis cukrus
2 vnt. Obuoliai
1 šaukštas SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“
80 g Spanguolės
pagal skonį Čiobreliai
Grietinėlės padažas
300 ml Grietinėlė
1 šaukštas Medus
1 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Brendis
2 šaukštelis SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“
Porcijos: 4
Sudėtingumas :