Žuvų šašlykas

 (1)
Su šviežiomis žolelėmis marinuotas įvairių žuvų šašlykas, patiekiamas su šviežiomis daržovėmis, garstyčių ir sūrio padažu.
© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvys supjaustomos kubeliais, marinuojamos su druska, pipirais, smulkiai smulkintais baziliko ir raudonėlio lapeliais, smulkintais citrinos gabalėliais, aliejumi.

Tada sumaunamos ant medinio iešmelio ir kepamos 170-180 laipsnių temperatūroje apie 12- 15 min.

Ant medinės lentelės lėkštės dedame mėgiamų salotų, papjaustome vyšninius pomidorus, atpjauname skiltelę citrinos ir šalia dedame iškeptų žuvų iešmelį.

Smaguris
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

100 g Lašišos filė
100 g Jūros lydekos filė
100 g Skorpionžuvės filė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Bazilikai
pagal skonį Raudonėliai
pagal skonį Citrinos
Aliejus
Salotos
Vyšniniai pomidoriukai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :