© DELFI (R.Narmonto nuotr.)
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvys supjaustomos kubeliais, marinuojamos su druska, pipirais, smulkiai smulkintais baziliko ir raudonėlio lapeliais, smulkintais citrinos gabalėliais, aliejumi.

Tada sumaunamos ant medinio iešmelio ir kepamos 170-180 laipsnių temperatūroje apie 12- 15 min.

Ant medinės lentelės lėkštės dedame mėgiamų salotų, papjaustome vyšninius pomidorus, atpjauname skiltelę citrinos ir šalia dedame iškeptų žuvų iešmelį.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai