© Recepto autorė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Prieš valgydami nepamirškite žuvies apšlakstyti citrinos sultimis – pridės dar papildomo skonio.

Gaminimas:

  1. Žuvį nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
  2. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame riekelėmis susmulkintą česnaką, džiovintą petražolę, apkepame pora minučių, kol suminkštės. Tuomet sudedame miltus, gerai išmaišome.
  3. Po to supilame vandenį, vyną, viską gerai išmaišome ir pakaitiname ant vidutinės ugnies pora minučių. Sudedame kaparėlius, cukrų (jei pagal jūsų skonį cukraus nereikia, tuomet nedėkite), pakaitiname pora minučių ir sudedame žuvies filė.
  4. Žuvies filė troškiname padaže ant vidutinės kaitros apie 10 min. vieną pusę ir 10 min. kitą, pagardiname druska, pipirais. Jei žuvis lengvai atgnybiama – laikas skanauti, jei filė storesnė – patroškinkite ilgiau.

Pastaba: labai skanu su šparaginėmis pupelėmis ir keptais cukinijos griežinėliais.

Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže
© Recepto autorė
Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai