© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Nuskuskite žuvį, keliose vietose aštriu peiliu įpjaukite nugarėlę. Sudėkite žuvis į aliejumi išteptą kepimo skardą, apibarstykite druska ir pipirais, kepkite 20 – 30 min.

Po 10 min. įpilkite į skardą baltojo vyno.

Kuskusą suberkite į dubenį, užpilkite verdančiu vandeniu (kad apsemtų kruopas), uždenkite dubenį lėkšte ir palikite pastovėti 10 min. Per tą laiką pagaminkite užpilą iš alyvuogių aliejaus, smulkintų svogūnų laiškų, citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, apliekite kruopas, įdėkite abrikosų gabalėlius ir išmaišykite.

Patiekite žuvį su kuskusu, aplieję po kepimo likusiu skysčiu.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai