Žuvis su grietinės, daržovių ir parmezano padažu

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C. Supjaustykite svogūnų laiškus smulkiais žiedais, šiek tiek palikite patiekalo papuošimui. Smulkiai sukapokite česnaką ir krapus. Pomidorą 2 min. įdėkite į verdantį vandenį, tada jį nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę, česnaką ir krapus. Įdėkite sutarkuotą parmezaną, pomidorą ir svogūnų laiškus. Šiek tiek pasūdykite ir įberkite juodųjų pipirų.

Sudėkite žuvį į nedideles formeles, pasūdykite ir užberkite juodųjų pipirų. Ant žuvies filė gabalėlių supilkite grietinės padažą ir įdėkite į orkaitę.

Kepkite maždaug 18–25 min.

Patiekite papuošę žalumynais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Menkė
4 šaukštas Grietinė
30 g Parmezano sūris
1 vnt. Pomidorai
5 šakelė Krapai
3 šakelė Svogūnų laiškai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :