Žuvis medaus „marškinėliuose“

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Marinatui: sumaišykite medų, sojų padažą ir sutraiškytus česnakus. Gerai išmaišykite.

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sumaišytą su sviestu. Guldykite žuvies gabaliukus odele į apačią ir apkepkite ant stiprios ugnies. Apverksite ir užpilkite marinatu. Sumeskite į keptuvę rozmarino šakeles.

Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies dar 5 min. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Žuvies filė
1 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 šaukštas Sviestas
2 šaukštas Medus
2 šaukštas Sojos padažas
2 skiltelė Česnakai
žiupsnelis Rozmarinai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :