© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.1429 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Marinatui: sumaišykite medų, sojų padažą ir sutraiškytus česnakus. Gerai išmaišykite.

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sumaišytą su sviestu. Guldykite žuvies gabaliukus odele į apačią ir apkepkite ant stiprios ugnies. Apverksite ir užpilkite marinatu. Sumeskite į keptuvę rozmarino šakeles.

Kepkite žuvį ant vidutinės ugnies dar 5 min. Patiekite su šviežių daržovių salotomis.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai