Žuvis, įdaryta grybais

Vietoj pievagrybių galite naudoti džiovintus baravykus. Juos reiktų išmirkyti, išvirti ir smulkiai supjaustyti arba sumalti.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Duoną išmirkyti piene. Žalumynus nuplauti, nusausinti, supjaustyti. Svogūną nuvalyti, susmulkinti. Pievagrybius supjaustyti gabalėliais. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti svogūnus ir grybus, kepti dvi minutes. Pasūdyti ir pabarstyti pipirais, įpilti vyno. Kaitinti ant stiprios ugnies, kol išgaruos visas skystis.

Nuimti nuo ugnies, sudėti nuspaustą duoną, kiaušinį, supjaustytus krapus ir petražoles, išmaišyti. Atvėsinti. Žuvį išvalyti, išplauti, nusausinti, įdaryti paruoštu faršu.

Farširuotą žuvį padėti ant alyvų aliejumi suteptos folijos, apdėlioti citrinos griežinėliais, aplieti alyvų aliejumi ir antros citrinos sultimis. Nestipriai suvynioti į foliją ir kepti vartant ant grotelių 15-20 min.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Žuvis
2 vnt. Citrinos
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
Įdarui:
250 g Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
50 g Batonas
100 ml Pienas
1 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštas Sviestas
1 šaukštas Baltas sausas vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :