© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Bet ir čia galimi įvairūs pasirinkimai. Jei norisi karšto patiekalo, geriausia rinktis liesą baltą žuvį, pavyzdžiui, lydeką, menkę, doradą ar jūros gėrybes, produktus, kurie yra sotūs, ir turi daug baltymų.

Daržoves supjaustome šiaudeliais. Pakepame žuvį ar jūros gėrybes ant grilio. Puikiai tinka ir elektrinis nedidelis prietaisas, pasidedamas ant darbastalio.

Kitas variantas – orkaitės grotelės. Likus kelioms minutėms iki pabaigos kepimo, beriame ant grilio daržoves. Ir kartu dar šiek tiek pakepame. Skaniausia ir sveikiausia, kai daržovės išlieka traškios. Paskaniname aštresniu čili padažu arba pašlakstome švelnesniais Teryaki ar sojos padažais.

Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai