© St.Michel restorano nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į verdantį žuvies sultinį sudėkite stambiai supjaustytas bulves ir morkas. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite visus likusius ingredientus ir uždengę dangtį patroškinkite dar penkias minutes.

agardinimui riekelėmis supjaustykite prancūzišką batoną, užtepkite pomidorų padažo su smulkintu česnaku ir apkepkite orkaitėje, kol apskrus.

Paruošimo būdas: Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Prancūzijos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai