© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 120min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuvalykite ir išdarinėkite žuvį. Atidėkite žuvies filė į šalį, o likusią žuvį sudėkite į puodą. Supjaustykite svogūną bei žaliąją poro dalį ir pakepinkite kartu su nenuluptomis česnako skiltelėmis ir lauro lapais nedideliame kiekyje aliejaus.

Uždėkite pakeptą svogūną, porą ir česnaką ant žuvies likučių, įpilkite vandens ir įberkite druskos. Užvirinkite, sumažinkite ugnį ir virkite, kol pusė skysčio išgaruos. Nukoškite sultinį per sietelį.

Pagal skonį įdėkite į sultinį žuvies prieskonių ir TERIYAKI padažo.

Porą ir morkas supjaustykite 1/2 cm skrituliukais. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite keptuvėje su morkomis ir poru. Sudėkite į sultinį ir virkite 15 minučių. Supjaustykite žuvį gabaliukais, sudėkite į puodą ir šiek tiek pavirkite. Suplakite grietinėlę, įdėkite kardamono arba baltųjų pipirų ir sriubą patiekite įdėję prieskoninių žolelių.

Apskrudinkite duoną svieste ir mėgaukitės su sriuba!

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai