© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
4.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvies filė nuplaukite, dėkite į puodą, užpilkite 500 ml karšto vandens, pasūdykite ir užkaiskite. Virkite 15 min., išgriebkite ant sietelio ir atvėsinkite.

Bulves nuplaukite, nulupkite, užpilkite karštu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Vandenį nupilkite, dar karštas bulves sutrinkite.

Paprikas nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnų laiškus nuplaukite ir susmulkinkite.

Žuvies filė sutrinkite šakute, sudėkite bulves, smulkintą papriką, žalumynus, išplaktą kiaušinį, įberkite druskos ir viską gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite 12 kotletų, į vidų dėkite po juostelę fermentinio sūrio ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite kotletus ir kepkite 5 – 7 min. iš abiejų pusių, kol susidarys auksinės spalvos plutelė.

Patiekite kotletus su plonai supjaustytais pomidorų griežinėliais.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai