Žuvies KIJEVO kotletai

 (5)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
4.5000 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žuvies filė nuplaukite, dėkite į puodą, užpilkite 500 ml karšto vandens, pasūdykite ir užkaiskite. Virkite 15 min., išgriebkite ant sietelio ir atvėsinkite.

Bulves nuplaukite, nulupkite, užpilkite karštu vandeniu ir virkite, kol suminkštės. Vandenį nupilkite, dar karštas bulves sutrinkite.

Paprikas nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnų laiškus nuplaukite ir susmulkinkite.

Žuvies filė sutrinkite šakute, sudėkite bulves, smulkintą papriką, žalumynus, išplaktą kiaušinį, įberkite druskos ir viską gerai išmaišykite. Iš gautos masės suformuokite 12 kotletų, į vidų dėkite po juostelę fermentinio sūrio ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite kotletus ir kepkite 5 – 7 min. iš abiejų pusių, kol susidarys auksinės spalvos plutelė.

Patiekite kotletus su plonai supjaustytais pomidorų griežinėliais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Žuvies filė
700 g Bulvės
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
50 g Svogūnų laiškai
1 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
4 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
žiupsnelis Kajeno pipirai
100 g Fermentinis sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :