Žuvies kepsniukai pikantiškoje tešloje

Tešloje esantys krienai suteiks patiekalui išskirtinį skonį.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.2000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Atšildytą lydekų filė įtrinkite prieskoniais ir 1 val. palaikykite kambario temperatūroje. Tešlai skirtus produktus plakite, kol susidarys vientisa masė.

Žuvies filė sudėkite į tešlą ir joje pamarinuokite 0,5 val. Tada žuvį iš abiejų pusių apkepkite įkaitusiame aliejuje, po to dar kartą apvoliokite tešloje ir vėl apkepkite. Patiekti tokius kepsniukus galima ir karštus, ir šaltus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Kepsniukams:
1 kg Šaldytų jūros lydekų filė
pagal skonį Žuvies prieskoniai
pagal skonį Aliejus (kepimui)
Tešlai:
1 stiklinė Majonezas
2 vnt. Kiaušiniai
6 šaukštas Krienai
8 šaukštas Krakmolas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :