Žuvies filė su šparagais ir baltuoju padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žuvies filė pabarstykite druska, pipirais ir citrininiais žuvies prieskoniais, pavoliokite mituose ir apkepkite keptuvėje su sviestu.

Iš miltų, sviesto, pieno ir žuvies sultinio paruoškite padažą.

Porų griežinėlius ir šparagus apvirkite pasūdytame vandenyje.

Į lėkšte pilkite padažą sudėkite daržoves ir žuvį, papuoškite žalumynais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai