Žuvienė

© VMG nuotr.
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas ir salierą supjaustykite kubeliais, porą - žiedais. Viską pakepinkite įkaitintame aliejuje. Suberkite pankolio sėklas, kvapiuosius pipirus.

Įpilkite balto vyno ir truputį nugarinkite. Tada supilkite sultinį, sudėkite kubeliais pjaustytas bulves, ešeriukus ir vilkešerio galvą.

Pavirkite 10 min. Sudėkite vilkešerio gabaliukus. Truputį pavirkite, sudėkite smulkintą lašišą ir midijas. Paskaninkite druska ir pipirais. Pavirkite dar kelias minutes.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Vilkešeriai
2 vnt. Ešeriai
1 sauja Midijos
200 g Lašiša
100 g Porai
4 vnt. Salierų stiebai
3 vnt. Morkos
2 vnt. Bulvės
2 šaukštelis Aliejus
150 ml Baltas sausas vynas
1/2 l Sultinys
1 šaukštas Pankolio sėklos
pagal skonį Druska
pagal skonį Malti kvapieji pipirai