© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, perpjauname langustus per uodegą ir dedame kepti.

Porą supjaustome pusžiedžiais ir dedame į keptuvę su langustais. Viską išmaišome ir gerai pakepame.

Įpilame brendžio, palaukiame, kol viskas užsidegs, staigiais judesiais purtome keptuvę, kol viskas užgęsta.

Supilame kubeliais pjaustytus pomidorus į keptuvę. Įdedame žiusnelį smulkintų čili pipirų, žiupsnelį druskos ir įpilame šlakelį šviesaus sirupo. Viską gerai išmaišome ir pakepame. Įdedame smulkintų petražolių.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai