Žuvienė su langustais

 (1)
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę, įpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, perpjauname langustus per uodegą ir dedame kepti.

Porą supjaustome pusžiedžiais ir dedame į keptuvę su langustais. Viską išmaišome ir gerai pakepame.

Įpilame brendžio, palaukiame, kol viskas užsidegs, staigiais judesiais purtome keptuvę, kol viskas užgęsta.

Supilame kubeliais pjaustytus pomidorus į keptuvę. Įdedame žiusnelį smulkintų čili pipirų, žiupsnelį druskos ir įpilame šlakelį šviesaus sirupo. Viską gerai išmaišome ir pakepame. Įdedame smulkintų petražolių.

Virtuvės mitų griovėjai
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Langustai
6 skiltelė Česnakai
1/3 vnt. Porai
1 šlakelis Brendis
4 sauja Kriauklės
1 sauja Petražolės
800 g Konservuoti pomidorai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :