© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Mėsą supjaustykite gabalėliais, truputį apkepkite aliejuje. Tada suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir morką.

Daržoves ir mėsą perdėkite į puodą ir užpilkite puse litro vandens. Suberkite smulkintus saliero stiebus ir valandą virkite ant silpnos ugnies, vis nuimdami susidariusias putas.

Atskirai išvirkite ryžius.

Kai baigs virti mėsa su daržovėmis, sultinį nupikite per sietelį. Mėsos gabaliukus sudėkite į sriubos lėkštes, įdėkite ryžių, žirnelių ir užpilkite sultiniu.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai