© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 110min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Gaminimas:

Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Batoną be plutelės pamerkite į vandenį ir tuomet nuspauskite.

Į faršą sudėkite svogūnus, išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Likusius kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Iš faršo formuokite paplotėlius, į jų vidurį dėkite po 1 valg. š. smulkintų virtų kiaušinių. Tuomet formuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir keptuvėje iškepkite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai