ŽIEMAI: traškūs kopūstai su spanguolėmis

 (7)
Traškūs kopūstai su spanguolėmis žiemai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis.

Kopūstus sumaišykite su morkomis, spanguolėmis, kmynais ir druska.

Sluoksniuokite: plonas obuolių sluoksnis, platus kopūstų, plonas obuolių, platus kopūstų...

Kopūstus pridenkite švaria marle ir prislėkite mediniu dangčiu (ant viršaus galite uždėti butelį su vandeniu ar nuplautą akmenį).

Kopūstus pastatykite šaltai. Po 10 dienų jau galima ragauti šviežiai raugtų kopūstų.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Kopūstai
200 g Spanguolės
2 šaukštas Druska
3 šaukštas Kmynai
1 vnt. Morkos
5 vnt. Obuoliai
Sudėtingumas :