Traškūs kopūstai su spanguolėmis žiemai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Kopūstus smulkiai supjaustykite, morkas sutarkuokite.

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis.

Kopūstus sumaišykite su morkomis, spanguolėmis, kmynais ir druska.

Sluoksniuokite: plonas obuolių sluoksnis, platus kopūstų, plonas obuolių, platus kopūstų...

Kopūstus pridenkite švaria marle ir prislėkite mediniu dangčiu (ant viršaus galite uždėti butelį su vandeniu ar nuplautą akmenį).

Kopūstus pastatykite šaltai. Po 10 dienų jau galima ragauti šviežiai raugtų kopūstų.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai