© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Šparaginėms pupelėms nupjaukite galiukus, perpjaukite per pusę ir apvirkite sūriame vandenyje apie 7 minutes. Nupilkite vandenį, o pupeles sudėkite į paruoštus stiklainius.

Krieno šaknį smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą gartu su cukrumi, druska, garstyčių grūdeliais, pipirais, lauro lapais. Užpilkite vandeniu, aliejumi, actu ir virkite apie 5 minutes.

Karštu marinatu užpilkite pupeles ir sandariai užsukite dangtelius.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Marinuoti Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai