ŽIEMAI: saldžiarūgštis paprikų padažas

Saldžiarūgštis paprikų padažas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Cukinijas nulupkite ir išimkite sėklas. Supjaustykite nedideliais kubeliais.

Paprikoms išimkite sėklas ir smulkiai supjaustykite.

Pomidorams nulupkite žievelę ir susmulkinkite.

Viską suberkite į puodą, užpilkite acto, suberkite cukrų, druską ir troškinkite nedidelėje kaitroje nuolat maišydami apie 45-60 minučių.

Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Saldžiosios raudonosios paprikos
500 g Saldžiosios geltonosios paprikos
500 g Cukinijos
1,5 šaukštas Druska
4 šaukštas Cukrus
1 stiklinė Actas
500 g Pomidorai
Sudėtingumas :