© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.4444 27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Sveiki, kieti, iki rausvumo prinokę pomidorai nuplaunami virintu vandeniu ir talpiai sudedami į iškaitintus stiklainius. Dėl skonio pridedama krapų, petražolių ir lauro lapelių, pora gvazdikėlių ir 3-4 kvepiantys pipirai.

Į 1 litrą vandens beriami 2 nubraukti šaukštai druskos, 1 šaukštas cukraus, užvirinama, ir verdantis tirpalas užpilamas ant pomidorų į stiklainius, kad apsemtų. Uždengus dangteliu palaikoma 10-15 min., tada skystis nupilamas, vėl užvirinamas ir vėl užpilamas ant pomidorų.

Po 15-20 min jis dar kartą nupilamas, užvirinamas, užpilamas ant pomidorų ir stiklainiai greitai hermetiškai uždaromi. Tada apverčiami aukštyn kojomis ir paliekami atvėsti.

Paruošimo būdas: Konservuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai