© gourmantineblog.com nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių.

Apšlakstykite žiedinio kopūsto žiedynus aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 25 – 30 min.

Išimkite žiedinį kopūstą iš orkaitės, tada sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių.

Į kepimo skardą suberkite lazdyno riešutus, paskrudinkite 10 min. Kai išimsite iš orkaitės, patrinkite rankšluosčiu, kad nusisluoksniuotų žievelė, tada susmulkinkite peiliu.

Sumaišykite visus produktus užpilui.

Nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis avokadą.

Sumaišykite produktus salotoms, užpilą įpilkite į dubenėlį.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai