Žiedinių kopūstų ir avinžirnių užtepėlė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avinžirnius užpilkite iš vakaro ar bent prieš kelias valandas vandeniu.

Išbrinkusius avinžirnius suberkite į sūrų vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies kol suminkštės.

Žiedinį kopūstą nuplaukite ir gana smulkiai supjaustykite. Dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pagardinkite pipirais, druska ir išspaustu česnaku. Kepkite apie 10 minučių.

Į dubenį suberkite žiedinius kopūstus, išvirtus avinžirnius, įdėkite šaukštelį sviesto ir sutrinkite iki tyrės.

Keptuvėje paskrudinkite pinijas ir moliūgų sėklas. Suberkite į užtepėlę ir išmaišykite.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai