Žiedinių kopūstų ir avinžirnių užtepėlė

 (2)
Žiedinių kopūstų ir avinžirnių užtepėlė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
100min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avinžirnius užpilkite iš vakaro ar bent prieš kelias valandas vandeniu.

Išbrinkusius avinžirnius suberkite į sūrų vandenį ir virkite ant vidutinės ugnies kol suminkštės.

Žiedinį kopūstą nuplaukite ir gana smulkiai supjaustykite. Dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą sviestą. Pagardinkite pipirais, druska ir išspaustu česnaku. Kepkite apie 10 minučių.

Į dubenį suberkite žiedinius kopūstus, išvirtus avinžirnius, įdėkite šaukštelį sviesto ir sutrinkite iki tyrės.

Keptuvėje paskrudinkite pinijas ir moliūgų sėklas. Suberkite į užtepėlę ir išmaišykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Žiediniai kopūstai
2 sauja Avinžirniai
3 skiltelė Česnakai
3 šaukštas Pinijų sėklos
4 šaukštas Moliūgų sėklos
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
1 šaukštelis Sviestas
Porcijos: 6
Sudėtingumas :