© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žiedinius kopūstus supjaustykite žiedynėliais ir apvirkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Gerai nusausinkite.

Virtus žiedynėlius supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su džiūvėsėliais, parmezanu, petražolėmis, česnaku, druska ir pipirais.

Suformuokite plokščius blynelius ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Patiekite su grietine.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai