Žiedinių kopūstų apkepas su šonine
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žiedinį kopūstą nuplaukite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais (per daug nesusmulkinkite).

Suberkite į paruoštą sultinį ir virkite 10 minučių.

Kol kopūstas verda, svogūnus gana smulkiai supjaustykite ir dėkite kepti į sviestą. Suberkite mažais gabaliukais pjaustytą šoninę.

Kai svogūnai pradės gražiai ruduoti suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Miltus apkepkite dar minutę.

Supilkite pieną, gerai išmaišykite ir užvirkite. Įpilkite puodelį sultinio, kuriame virė žiedinis kopūstas, suberkite prieskonius ir vėl maišant užvirkite.

Žiedinius kopūstus suberkite į kepimo indą ir išlyginkite.

Užpilkite padažą ir ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai