Kepti žiediniai kopūstai su alyvuogių užpilu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Žiedinius kopūstus supjaustykite ir dėkite kepti į įkaitintus du šaukštus aliejaus. Apibarstykite druska ir juodaisiais pipirais. Kepkite ant mažos ugnies kol gražiai pagels apie 20 – 30 minučių.

Kol žiediniai kopūstai kepa, paruoškite padažą. Česnakų spaustuvu sutrinkite česnako skiltelę, užpilkite du šaukštus alyvuogių aliejaus, citrinų sultis, suberkite supjaustytas alyvuoges ir sutarkuotą citrinos žievelę.

Iškeptus žiedinius kopūstus sudėkite į lėkštę, užpilkite padažą ir pagardinkite juodaisiais pipirais.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai