Žemuogių putėsiai su vaniliniu padažu

Tikras vasaros desertas.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Žemuoges perrinkti, nuplauti ir sudėti į indelius.

Užvirti pieną su vaniliniu cukrumi.

Kiaušinių baltymus suplakti su cukrumi, gautą masę padalinti į kelias dalis ir šaukštu suformuoti rutuliukus. Po vieną pamerkti juos į verdantį pieną ir dėti ant lėkštės atvėsti.

Trynius sutrinti su cukrumi ir nuolat maišant užplikyti stikline pieno. Kad masė sutirštėtų, ją reikia pašildyti ir atvėsinti.

Ant uogų dedami baltymų rutuliukai ir užpilama padažu. Prieš patiekiant atvėsinti šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Žemuogės
1,5 stiklinė Pienas
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 vnt. Kiaušinių baltymai
Padažui:
1 stiklinė Pienas
2 vnt. Kiaušinių tryniai
1 šaukštelis Cukrus
Sudėtingumas :