Žemuogių likeris
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Visus produktus sumaišykite. Mišinys turi pastovėti tris mėnesius.

Tada iš jo išimkite uogas ir palaikykite tamsioje vietoje dar mažiausiai šešis mėnesius.

Geriausia, jei palaikysite 12 mėnesių – gėrimas bus itin malonaus skonio.

Įspėjimas: alkoholio vartojimas kenkia jūsų ir jūsų šeimos sveikatai ir gerovei.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai