Žemuogės be cukraus

Receptas nevartojantiems cukraus.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Uogas perrinkite, nuplaukite ir nusausinkite. Sudėkite į paruoštus pakaitintus stiklainius ir užpilkite verdančiu vandeniu. 0,5 l stiklainius pasterizuokite 80 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Nepasterizuokite žemuogių aukštesnėje temperatūroje. Laikykite tamsioje vietoje.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Žemuogės
200 ml Vanduo