© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Prieskoninės žolės sutrinamos kartu su česnaku, mėlynu svogūnu, druska ir aliejumi.

Lašišos file supjaustoma į kvadrato formos gabaliukus, aptepama žolelių marinatu ir brandinama, patalpinta į vakuumą, 45 laipsnių vandenyje, 10 min.

Grietinėlė, pienas, sviestas, vanduo paskanintas druska ir muskatu užverdamas ir po truputį, maišant supilamos kukurūzų kruopos.

Pastoviai maišant išverdama polenta, į kurią sudedamas tarkuotas kietasis sūris.

Gauta masė išlyginama silikoninėjė formoje (kvadratinėje arba stačiakampinėje)

Burokėliai nulupami, ir verdami kartu su citrina ir čiobreliu.

Išvirti burokėliai kuteriuojami, skaninami druska, medumi ir citrina.

Formuojamas patiekalas.

Puošiame šviežiu čiobreliu.

Šventiniam stalui: Kūčių stalas , Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai