Žemaitiški šaltibarščiai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Plonais šiaudeliais supjaustykite virtus burokėlius.

Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Sūrį ir burokėlius suberkite į pasukas. Pagardinkite druska, pipirais, įdėkite grietinės ir išmaišykite.

Jei mėgstate, galite įdėti griežinėliais supjaustyto svogūno.

Patiekite su šiltomis, virtomis bulvėmis.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai