Žemaitiškas šiupinys
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Atskirai išvirkite išmirkytas perlines kruopas ir žirnius.

Bulves ir kiaulieną smulkiai supjaustykite. Bulves ir kiaulieną išvirkite su lauro lapais, kadagio uogomis, druska ir kvapniųjų pipirų žirneliais.

Perlines kruopas, žirnius ir bulves nususkite, sukrėskite į vieną puodą, sumaišykite ir kelias minutes palaikykite ant mažos ugnies.

Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai