© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Bulves išvirkite su lupenomis.

Nulupkite sugrūskite su sviestu ir druska.

Įmuškite kiaušinius, įberkite miltų ir gerai išminkykite.

Varškę pertrinkite per sietelį, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, suberkite smulkiai pjaustytas kalendras, mairūnus ir bazilikus. Gerai išmaišykite.

Formuokite žemaičių blynus su varškės įdaru.

Apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Patiekite su grietinės ir sviesto padažu.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai