Žemaičių blynai KITAIP - ypatinga bulvių tešla

 (4)
Žemaičių blynai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Virtas šaltas bulves sumalkite mėsmale, pasūdykite.

Įmuškite kiaušinį, suberkite pertrintą varškę, miltus ir gerai išminkykite.

Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite.

Suberkite mėsos faršą, pagardinkite druska pipirais ir truputį pakepinkite.

Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Bulvių tešla
600 g Bulvės (virtos)
200 g Varškė
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
Įdaras
200 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :