Žemaičių blynai su rikota
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 70min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Virtas šaltas bulves sutrinkite, pasūdykite.

Įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų ir gerai išminkykite.

Įdarui svogūną ir šoninę smulkiai supjaustykite ir pakepinkite.

Sudėkite kepintą svogūną į rikotą, pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite.

Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.

Patiekite su grietinės ir sviesto įdaru.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai