© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš folijos padaryti 4–6 didelius dešrelių ilgio krepšelius. Į kiekvieną krepšelį įdėti po vieną dešrelę, vieną riekę lašinukų, 1 laurų lapą, 2 gvazdikėlius, 3 česnako skilteles ir 1 supjaustytą svogūną.

Prieskonius sumaišyti su vynu, lygiomis dalimis išpilstyti į krepšelius ir į kiekvieną įdėti po 30 g sviesto. Krepšelius sandariai suvynioti ir kepti žarijose apie 30 minučių.

Dešreles patiekti su padažu, kuriame jos kepė. Skanu su kiaulpienių salotomis ir žarijose keptomis bulvėmis.

Tinka: Iškylai
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai