Žarijose keptos dešrelės vyno padaže

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš folijos padaryti 4–6 didelius dešrelių ilgio krepšelius. Į kiekvieną krepšelį įdėti po vieną dešrelę, vieną riekę lašinukų, 1 laurų lapą, 2 gvazdikėlius, 3 česnako skilteles ir 1 supjaustytą svogūną.

Prieskonius sumaišyti su vynu, lygiomis dalimis išpilstyti į krepšelius ir į kiekvieną įdėti po 30 g sviesto. Krepšelius sandariai suvynioti ir kepti žarijose apie 30 minučių.

Dešreles patiekti su padažu, kuriame jos kepė. Skanu su kiaulpienių salotomis ir žarijose keptomis bulvėmis.

terrapublica.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4-6 vnt. Kiaulienos dešrelės šviežios, storos
4-6 riekelė Šaltai rūkyta šoninė
4-6 vnt. Lauro lapai
8-12 vnt. Gvazdikėliai
12-18 skiltelė Česnakai
4-6 vnt. Svogūnai
1 šaukštelis Baltieji malti pipirai
1/2 šaukštelis Imbiero milteliai
1/2 šaukštelis Muskato riešutai malti
250-350 ml Baltas sausas vynas
120-180 g Sviestas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :