© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Paruoštas žaliuokes virkite 5-6 min. pasūdytame vandenyje ir tuomet apkepkite su aliejumi. Atskirai apkepkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Salierus virkite 10-15 min. pasūdytame vandenyje, nulupkite, supjaustykite šiaudeliais arba kubeliais.

Visus paruoštus produktus sumaišykite, sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus. Pomidorus galima keisti pomidorų tyre. Supylę likusį aliejų ir pasūdę, troškinkite, kol salierai visai suminkštės.

Karštą masę sukrėskite į stiklainius, kaitinkite verdančiame pasūdytame vandenyje (1 l vandens 400 g druskos): 1/2 l talpos stiklainius – 10-12 min., 1 l talpos – 15-18 min. Arba kaitinkite du kartus verdančiame vandenyje: pirmą dieną – 60 min., po 48 val. – 35 min. Iškaitinę sandariai uždarykite.

Paruošimo būdas: Konservuoti Troškinti Virti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai