© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas:

Salierą sutarkuokite stambia trintuve, užpilkite aliejumi bei agurkų sultimis, kurios išsiskiria pjaustant agurkus. Agurkus pjaustykite smulkiais kubeliais, o žaliuokes – šiaudeliais. Viską sumaišykite ir užpilkite majonezu arba grietine.

Pagal skonį pasūdykite. Galite įberti ir truputį cukraus. Išmaišykite. Puoškite agurkais, grybais arba salierų lapeliais.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai