© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

Šiaudeliais supjaustytus svogūnus pakepinkite su aliejumi. Tuomet juos sumaišykite su juostelėmis pjaustytais kopūstais ir stambia trintuve sutarkuotomis morkomis bei troškinkite, įpylę truputį vandens ir likusio aliejaus, kol daržovės suminkštės.

Pasūdykite ir paskaninkite pipirais. Paruoštas žaliuokes sumaišykite su kopūstų troškiniu, sukrėskite į stiklainius ir kaitinkite du kartus verdančiame vandenyje: pirmą dieną – 60 min., o po 48 val. – 35 min. Iškaitinę sandariai uždarykite.

Paruošimo būdas: Konservuoti Troškinti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai