© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Paprastai žaliuokės būna labai žemėtos, todėl, prieš konservuodami, jas gerai nuplaukite tekančiu vandeniu. Po to sudėkite į emaliuotą puodą, sluoksniuodami su svogūnų griežinėliais. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite maltais kvapiaisiais pipirais, sutrintais laurų lapeliais ir druska.

Taip vis paspausdami pridėkite pilną puodą, jį uždenkite ir po truputį kaitinkite. Nuo užvirimo kaitinkite apie 15 min. Po to grybus puode palaikykite 2-4 dienas.

Po 4 dienų žaliuokes vėl pavirinkite puode apie 30 min. arba kaitinkite sudėję į stiklainius 100 °C temperatūroje apie 30 min. Iš karto stiklainius sandariai uždarykite.

Paruošimo būdas: Sūdyti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai