Žaliavalgiški spanguolių ir kokosų sausainiai

 (1)
Žaliavalgės „Geriausi RawRaw receptai žaliavalgiams“ knygos autorės Olgos Dzindzeletos receptas.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
300min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumalti migdolų riešutus smulkintuvu iki miltų. Pridėti kokosų drožlių, spanguolių, įpilti kokosų aliejaus, įdėti medaus.

Sumaišyti iki vientisos masės. Suformuoti nedidelius kamuoliukus. Galima apvolioti kokoso drožlėse ir iš karto valgyti, taip pat galima padžiovinti maisto džiovintuve 4–5 valandas, kol masė sukietės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 stiklinė Kokoso drožlės
1 stiklinė Migdolai
1 stiklinė Kokosų aliejus
1 stiklinė Džiovintos spanguolės
2 šaukštas Medus
Porcijos: 8
Sudėtingumas :