Žalias kriaušių desertas

Tokiu desertu galima pavaišinti pačią karalienę!
Kriaušės
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumalkite graikinius riešutus į miltus, paskui sudėkite į indą muskato riešutą, cinamoną, datules, medų ir truputėlį druskos ir sutrinkite trintuvu. Masę sudėkite į formą.

Kremui sutrinkite trintuvu datules (prieš tai šiek tiek pamirkytas), vanilę, citrinos sultis ir anakardžius (prieš tai kelias valandas pamirkytus) iki vientisos masės. Paskui užtepkite kremą ant pagrindo.

Galiausiai plonomis skiltelėmis supjaustykite kriaušes ir išdėliokite ant viršaus. Paviršių apibarstykite cinamonu ir citrinos žievele. Kelioms valandoms ar netgi parai įdėkite į šaldytuvą, o tuomet – ant stalo.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Pagrindui:
2 šaukštas Medus
4 vnt. Datulės
1 šaukštas Cinamonas
1 šaukštelis Muskato riešutas maltas
500 g Graikiniai riešutai
Kremui:
400 g Anakardžių riešutai
300 g Datulės
70 ml Citrinų sultys
1 šaukštelis Alyvuogių aliejus
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
Įdarui:
5 vnt. Kriaušės
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė
Sudėtingumas :