Žagarėliai kitaip - cinamoniniai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
4.2500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Miltus sukapokite su sviestu.

Sudėkite kiaušinius, kiaušinių trynius, grietinę.

Tešlą gerai išminkykite.

Nulipdykite nedidelius riestainius ir virkite karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištrauktus riestainius padėkite ant popierinio rankšluosčio ir gausiai pabarstykite cukraus pudra, sumaišyta su cinamonu.

Tinka: Vaikams
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai